bijuterii placate cu aur,accesorii vestimentare

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

marți, 30 iunie 2009

Produse Antistres Depresie


Metropolitan Selection: "Cami12 - Crema de maini herbal tonic -10%reducere
[75 ml]4,70Lei



Click pentru a mari
Cami12 - Herbal tonic urzică, gălbenele şi ginseng



75 ml"    

Antistress / Stare depresie

Antistress / Stare depresie

Zilnic auzim pe cineva spunand: „sunt deprimat!’’. Toata lumea se simte trist, satul de ce e in jurul lor, sau intr-o anumita „stare de spirit’’ . De fapt, se simt „deprimati” atunci cand sunt tristi ca au pierdut un examen, ca au pierdut slujba, etc. Aceste suisuri si coborasuri sunt normale in viata unui om si marea majoritate trec destul de repede peste ele.
           
Cand starea de proasta dispozitie , starea de insomnie, nervozitatea , dureaza mai mult de doua saptamani atunci vorbim intradevar despre o depresie.
           
Ce este stesul? Este o „uzura’’ zilnica la care ne supunem pentru a face fata la un mediu in continua schimbare. Stersul apare atunci cand presiunea este foarte mare in comparatie cu resursele noastre.
           
Rhodiola Rosea este o planta adaptogena cu numeroase beneficii , cu rol in consolidarea sistemului nervos. Combate depresia, creste capacitatea fizica, imbunatateste memoria, creste functia sexuala, creste imunitatea.
           
Morinda citrifolia este o planta folosita de foarte mult timp in diverse combinatii. In medicina alternativa sucul din acest fruct (Noni) este folosit pentr multe afectiuni printre care: diminuarea depresiei, dureri de cap, probleme in circulatia sanguina, diabet zaharat, digestie deficitara, senilitate, hipertensiune arteriala, osteoporoza, ateroscleroza etc.
           
De asemena, pentru a contracara efectele stresului asupra organismului trebuie acordata o importanta si consumului adecvat de vitamine si minerale pentru o stare de energie generala a organismului.

 Va prezentam cele mai eficiente tratamente naturiste pentru depresie si stres cu ajutorul produselor 100% naturale de la Calivita 
TVA inclus
 produse aflate la promotie
MELATONIN
Supliment alimentar cu absorbtie prelungita 100% natural cu melatonina. In mod natural organismul in special noaptea secreta melatinina, care ofera un somn odihnitor.
...Detalii
53,90 lei
NONI CAPS
Fortifiant al sistemului imunitar cu compozitie din fructul Noni, capsule (Morinda Citrifolia). Este recunoscut in efectul imunostimulator, tratarea depresiei, tulburarilor de somn etc
...Detalii
123,20 lei
NONI LICHID
Fortifiant al sistemului imunitar cu compozitie din fructul Noni, sirop (Morinda Citrifolia). Este recunoscut in efectul imunostimulator, tratarea depresiei, tulburarilor de somn etc. 
...Detalii
185,90 lei
RHODIOLIN
Supliment alimentar cu extract de Rhodiola rosea, pentru o viata fara stres si depresii. Nu scade puterea de concentrare, reflexele si poate fi folosit chiar si de soferi. 
...Detalii
114,40 lei
STRESS MANAGEMENT B COMPLEX
B Complex este recomandat oricarei persoane, fiind folosit cu succes in tratamentul naturist al multor afectiuni: stres, anemie, depresie, anxietate, dementa, schizofrenie, memorie slabita, dermatite, caderea parului, alopecie, imunitate deficitara etc.
...Detalii    http://www.piatadigitala.ro/pdtrack/d4df596b3d527/n/marcu
47,30 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dupa ce citesti descrie cum te-a ajutat