bijuterii placate cu aur,accesorii vestimentare

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

miercuri, 12 februarie 2014

Fara materii sensibilizante.

Materiile sensibilizante care sant continute in cosmetice sau vestimentatie duc in cele mai frecvente cazuri la boli de piele si diagnosticul dermatologului este axat in 99% din cazuri pe acestea.Nu toata lumea este de acord ca neaparat in cosmetice si vestimentatie se gasesc substante daunatoare dar trebuie stiut ca nu toti oameni au pielea sensibila.Cei cu pielea fina si luminoasa sant mai sensibili si predispusi asa cum sant si cei cu pielea uscata
In cazul cosmeticelor in afara de substante aromate se utilizeaza substante sensibilizante precum conservanturile,emulgatori,coloranti si materiale contaminatoare care intra in componenta in timpul fabricari si de aceea e indicat ca persoanele sensibile si copiii sa fie atenti la folosirea produselor cosmetice.
Beathystores prin Cosmedic -petra ,desi nu produce produse ieftine incearca prin folosirea substantelor naturale active ,extracte de plante medicinale sa inlature aceste neajunsuri.
Substantele conservante ale C.P. intareste imunitatea pielii la microbi si ciuperci printr-un conservant fizic care hidrateaza si pielea numai este nevoita sa atraga apa din mediul exterior impreuna cu ciuperci sau microorganisme.
Aromarea produselor se face cu uleiuri volatile naturale si creatiuni de parfum fara alergeni,emulgatori si uleiuri vegetale.
In componenta lor mai intra proteine vegetale,infuzii de plante medicinale si substante minerale naturale.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dupa ce citesti descrie cum te-a ajutat