bijuterii placate cu aur,accesorii vestimentare

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

miercuri, 12 februarie 2014

Sexi fara a fi vulgara

De regula femeia cauta sa fie cat mai pudica dar sexy ,mai imbracata sau dezbracata ,serioasa sau mai atragatoare.Dincolo de caminul conjugal sant probleme care nu au importanta atata timp cat femeia simpla nu este prinsa in obligatii care ii cer un anumit comportament sau tinuta vestimentara,dar in viata conjugala tocmai aparitia vulgaritatii in cluburi,show-uri tv,aparitia vestimentatiei cat mai sexy in viata cotidiana la orice pas aduce femeia sotie sau iubita in fata intrebarilor .
Te sperie o priivire fugara a celui de langa tine ,fata de un mini transparent sau un colant pe forme atragatoare completate cu silicoane obraznice ce tind sa razbata printr-o bluza al carei nasturel e gata sa explodeze.
Daca tu ca femeie te simti amenintata,ce poti descoperi in mintea visatoare a unui barbat.
Si atunci esti obligata la un compromis casnic ,intim pentru a-l face sa uite sau sa regaseasca in tine imaginea care banuiesti ca s-a asezat intre voi.Babydolls e o solutie de compromis intre sexy si vulgar care starneste curiozitate si pasiune printr-un design si paleta de culori care induce pasiune si dorinta dar si curiozitate in ciuda faptului ca poate el te cunoaste cu deamanuntul.
Dar orice femeie mai are multe de aratat,mai are secrete pe care pudicul din ea le-a tinut ascunse.
Sa profiti de o lenjerie sexy sau un babydols in favoarea obisnuitelor pijamale in viata intima a dormitorului este un plus pentru viata de cuplu ,in special in perioada asta cand anul de cal anunta noi descoperiri despre noi insine.
Sa apelezi  la un babydols nu inseamna neaparat ca nu esti la fel de frumoasa,atragatoare sau sexy,ci sa dai un plus senzualitatii din tine printr-o atingere afrodisiaca a materialelor fine si transparente,o atare a dorintei care te face sa fii mai libertina si mai dorita.
In intimitatea caminului conjugal sau a relatiei cu iubitul,babydols-ul ramane o alternativa care nu te arunca intr-o alta extrema,este doar o pijamaluta mai excitanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dupa ce citesti descrie cum te-a ajutat