bijuterii placate cu aur,accesorii vestimentare

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

sâmbătă, 15 februarie 2014

SHOP ORGANIC-CREME ANTIIMBATRANIRE

deal pentru intretinerea pielii mature, care necesita o atenta ingrijire. 

O crema revigoranta ce contine o combinatie unica de suc de fructe Noni, uleiuri, unt de shea si extract de migdale, fructe de palmier, Acai Berry, rodie si mango dând vitalitate pielii. Crema ofera instantaneu sentimentul de fermitate, piele hidratata si catifelata. Datorita proceselor de recuperare puternice literalmente "impinge" ridurile din interior, reconstruind si netezind vizibil pielea. 

Stimuleaza hidratarea naturala, neutralizeaza radicalii liberi care sunt formati din cauza radiatiilor UV. Reduce fragmentarea ADN-ul a keratinocitelor induse de radiatiile UVB. Previne deteriorarea proteinelor pielii (colagen si elastina), astfel protejeaza si mentine aspectul tânar, claritatea si fermitatea conturului facial.

Crema face pielea mult mai proaspata, tânara si tonifiata, ajuta la albire si depigmentare normalizând procesul de melanogeneza. Este rapid absorbita, nu lasa nici o senzatie de greutate sau de aderenta. 

Extractele de rodie si de Acai, sursa de antioxidanti puternici care dau vitalitate pielii,  previn distrugerea de colagen, stimuleaza formarea de noi vase de sânge si reduce profunzimea ridurilor, lumineaza si vindeca pielea. Untul de shea, migdale si mango hranesc activ, hidrateaza si regenereaza, stimuleaza procesele de regenerare


Nou lansata in Germania, gama de creme bio antirid cu ulei de argan Lavera se remarca prin mixul de ingrediente bio pretioase si prin beneficiile acestora.

Crema bio Lavera antirid de zi are o textura usoara, care se absoarbe rapid din piele si este recomandata pentru tenul matur.

BENEFICII: Plus de hidratare, regenerare celulara si puterea antirid a uleiul de argan. Toate in crema naturala antirid Lavera.

Mixul de ingrediente naturale: ulei pretios de argan, extract organic de afine si fitocoalgen confera tenului o ingrijire intensiva, oferindu-i toti nutrientii necesari. Fitocolagenul din compozitie stimuleaza productia de colagen si in acest fel pielea devien mai ferma, isi recapta elasticitatea. Pe langa aceste ingrediente, crema naturala antirid Lavera mai contine ulei de migdale, unt de shea, ulei de masline si ulei de jojoba. Un tratament 100% natural de intinerire.

Beneficii ingrediente organice:

- extractul de afine are efect antioxidant si previne imbatranirea pielii

- uleiul de argan organic: hraneste pielea si lasa pielea neteda si moale. Uleiul de argan, bogat in Omega 6 si vitamina E, este recunoscut pentru virtutile sale cosmetice deosebite: regenereaza si hidrateaza tenul si este un anti-rid natural extrem de eficient. Produs hranitor, hidratant, calmant si protector, potrivit oricarui tip de ten.

fitocolagenul stimulează sinteza, productia de colagen si umple ridurile vizibil 
Ai peste 30 ani? Nu este nicio problema, si noi la fel! De aceea am creat aceasta crema organica cu actiune specifica, pentru ca si noi avem tenul matur.
Pentru tine, dar si pentru noi, am conceput o crema cu unt de shea, uleiuri de avocado, muscata roz si macadamia, toate avand proprietati antirid spectaculoase. Cand deschizi cutia, mirosul floral te cuprinde ca un voal delicat, te ridica pe culmi inmiresmate, de unde nu mai ai scapare.
Crema organica pentru ten matur SoapMill a fost creata special pentru femeile ca noi, cele care nu mai avem 20 ani, dar avem riduri de expresie in coltul ochilor.
Sfat: o poti folosi si dimineata si seara, mai ales ca nu lasa urme grase pe piele.
Util: poti alege impreuna cu crema ta preferata si un toner facial creat special pentru tenul matur, la un pret cu 20% mai mic.

Beneficii

Aplica putina crema pe mana si vei descoperi un lucru nemaintalnit pana acum: crema noastra se topeste instant in contact cu pielea ta. Curiozitatea te impinge de la spate si o aplici pe ten. Stim ce gandesti, pentru ca si noi am avut aceleasi trairi! Este incredibil de catifelata, de pufoasa... parca te mangaie! Si asa este, are o putere extrem de mare de acoperire, fiind consistenta.
Tenul tau are nevoie de stralucire, hidratare, suplete, cate si mai cate! Crema organica pentru ten matur are efecte bine directionate, conferind pielii tale un grad inalt de hidratare. Actioneaza in profunzime, pe termen lung, asa ca vei constata in scurt timp ca tenul tau se simte din ce in ce mai bine si este mult mai luminos.
O poti aplica inclusiv pe zonele adiacente, dar are cele mai bune efecte pentru ridurile de expresie din jurul ochilor si gurii, precum si pentru ridurile profunde. De acum poti zambi fara griji, crema pentru tenul matur previne inclusiv aparitia ridurilor noi!
Poti avea tenul uscat, normal sau sensibil. Crema organica pentru ten matur echilibreaza secretiile de sebum, calmeaza si hidrateaza. Iti lasa pielea catifelata si vei simti o senzatie de delicatete suprema.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dupa ce citesti descrie cum te-a ajutat