bijuterii placate cu aur,accesorii vestimentare

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

sâmbătă, 15 februarie 2014

PRODUSE ORGANICE PENTRU CORP

Untul de corp activeaza mecanismele de regenerare a celulelor pielii, stimuleaza sinteza de colagen si elastina, reduce efectul de "coaja de portocala", previne si reduce vergeturile. 
Extractele de cafea si cafeina activeaza inlocuirea celulelor, initiand procesul de ardere a grasimilor. Untul de shea si uleiul de nuca de cocos echilibreaza balanta hidro-lipidica. Uleiul de migdale hraneste, regenereaza pielea si asigura elasticitatea ei. Sucul de noni si extractele de fructe exotice contin antioxidanti care protejeaza celulele impotriva degenerarii, stimuleaza sinteza si regenerarea celulor organice. Ingredientele active faciliteaza drenarea sistemului limfatic si consolideaza actiunea de lifting.
Scrubul corporal de zahar este un preparat cosmetic natural conceput pentru exfolierea mecanica a pieLII.Scrubul corporal contine cristale din trestie de zahar, imbogatite cu acizi AHA din extracte de ananas si papaya, care curata si elimina celulele moarte ale pielii, aceasta devenind moale si catifelata. Uleiul  esential de portocale dulci, cu proprietati anticelulita ajuta la eliminarea toxinelor si la tonifierea pielii. 

Procesul de regenerare incepe cu actiunea sucului de noni, permitand  vitaminelor si mineralelor sa patrunda in piele. Untul de shea si uleiul de migdale hraneste si lubrefiaza pielea, restabilind  functia de protectie a epidermEI.
Arborele de migdale (din familia Rosaceae ) este cultivat in tarile mediteraneene si in California. Fructele sale contin, in general, un singur tip de seminte: migdalele, din care se extrage uleiul. Bogat in acizi grasi esentiali si compusi nesaponificabili ( pentru o ingrijire foarte eficienta), uleiul de migdale dulci are proprietati de regenerare, hidratare si restructurare.

Uleiul de migdale dulci este bogat in vitamine (sursa importanta de vitamina E), minerale (magneziu, calciu) si acizi grasi esentiali.
Uleiul de migdale dulci este utilizat:  
Atat pentru fata si corp, cat si pentru ingrijirea parului.
Masajul scalpului cu ulei de migdale, de doua ori pe saptamana are un efect remarcabil, previne caderea parului iar acesta va creste mai rapid si va fi mai sanatos.
Uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca un demachiant natural, avand totodata efecte de hidratare asupra tenului.

Uleiul de migdale dulci este recomandat:In perioada rece pentru ingrijirea mainilor.
Proprietatile sale de tonifiere si antiimbatranire il fac ideal ca ulei de masaj pentru fata si corp.
Este un ulei usor ce nu se absoarbe imediat in piele, fiind o baza ideala pentru masaj, insa nici nu o lasa grasa.
 - 

http://bioaddict.ro/masca-reparatoare-anti-imbatranire?tracking=52a62d2f69834




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dupa ce citesti descrie cum te-a ajutat